Minggu, 08 November 2015

The Best Friend Kami Pernah Ada - Bubur daripada Rhizoma Dioscoreae biji Coix dan Euryales Semen

The Best Friend Kami Pernah Ada - Bubur daripada Rhizoma Dioscoreae biji Coix dan Euryales Semen

Ramai orang yang menghidap penyakit kronik, ia tidak boleh diubati oleh satu ubat ajaib, ia akan menjadi satu tempoh jangka panjang rawatan, masalah ini adalah sangat serius, tetapi ia tidak konsisten, ramai orang kecewa tentang penyakit ini. Malah, kita perlu memanaskan dan menyuburkan QI (tenaga seperti penting) dan darah untuk menyelesaikan masalah ini, izinkan saya memperkenalkan Bubur friend-- baru kami Rhizoma Dioscoreae Seed Coix dan Semen Euryales. Percayalah, dia akan menjadi rakan anda terbaik yang pernah ada.

Seperti yang saya kata, jika anda mahu untuk menyembuhkan penyakit kronik, anda perlu untuk memanaskan dan menyuburkan QI dan darah, tetapi bagaimana untuk melakukannya dengan cara yang paling berkesan? Ilmu perubatan tradisional Cina memberitahu kita, limpa dan perut adalah sumber QI dan darah. Jadi hanya mendapatkan tenaga penting yang banyak dan darah, kita boleh menjaga baik limpa dan perut kita. Jika anda dapat mencari kawan tanpa faedah dan membantu anda menyimpan dalam pembaikan baik limpa dan perut sepenuh hati di dunia, yang hanya akan menjadi Rhizoma Dioscoreae Seed Coix dan Semen Euryales. Mereka telah disebut oleh "Shen Long Ben Chao Jing" yang telah ditulis untuk 1000 tahun, dan mereka akan menjadi rakan yang terbaik, dan menyokong kami sepanjang masa.

Pertama sekali, mari kita bercakap tentang Rhizoma Dioscoreae. Rhizoma Dioscoreae adalah rasa manis dan bersifat neutral, ia boleh membuatkan tetamu berasa kekurangan kedua-dua QI dan yin, ia boleh menceriakan QI tanpa mendapat haba dalaman yang berlebihan, dan juga boleh memperkayakan yin tanpa genangan lembap haba terkemuka, ia adalah herba yang paling ringan untuk menghasilkan pertengahan tenaga -jiao, dan ia memuji sangat oleh ramai doktor di sepanjang zaman.

Bagaimana pula Coix Seed? Ia adalah pembantu yang terbaik untuk membantu anda membersihkan lembap di dalam badan anda, seperti hydrops, ekzema, bernanah dan masalah lain bersekutu dengan cecair badan kotor. Coix Seed boleh menggunakan diuretik terbaik hydragogue untuk mengurangkan pengekalan air dan tanpa kehilangan QI buah pinggang-YIN. Tetapi jika anda mempunyai perut yang sejuk dan terlalu kekurangan-sejuk, tangan dan kaki anda tidak dapat menanggung kesejukan, kemudian ubat herba ini tidak diberikan kepada orang-orang ini. Keberkesanan paling kuat Coix Seed adalah tonifying limpa dan penjelasan lembap, tonifying limpa dan paru-paru, penjelasan lembap boleh mengurangkan kahak. Jadi, Coix Seed boleh merawat masalah haba paru-paru dan bernanah paru-paru juga. Jika kita makan dengan Rhizoma Dioscoreae, kedua-dua ubat-ubatan herba boleh membawa keluar yang terbaik dalam satu sama lain, kita boleh merawat ascites akibat sirosis dengan makan Bubur daripada Rhizoma Dioscoreae Seed Coix (setiap seorang daripada mereka adalah 50 gram), dan mengapa kita mempunyai untuk mengambil bubur ini sehingga kita mendapati penyakit kita? Kita boleh menghalang mereka penyakit dengan bubur ini.

Akhir sekali, friend-- terakhir kami Semen Euryales, jika seseorang sedang mengalami cirit-birit untuk masa yang lama atau kekerapan urinatior pada waktu malam, dalam keadaan ini, anda boleh mengambil Euryales Semen. Ia juga boleh melakukan usaha yang besar untuk merawat sakit di pinggang dan lutut, jadi ia adalah pilihan terbaik untuk Menguatkan limpa dan buah pinggang.

Rhizoma Dioscoreae Seed Coix dan Semen Euryales, mereka semua boleh Menguatkan limpa dan perut, tetapi mereka mempunyai membezakan mereka sendiri mempunyai lagi, Rhizoma Dioscoreae boleh Menguatkan limpa, perut dan buah pinggang, juga boleh Menguatkan QI dan yin. Biji Coix yang terbaik untuk tonifying limpa manakala pembabatan paru-paru haba, menggunakan diuretik hydragogue untuk mengurangkan pengekalan air manakala tonifying perut. Semen Euryales boleh Menguatkan limpa dan buah pinggang, antidiarrheal dan arrestingenursis. Jika anda mempunyai anemia, anda boleh mencampurkan Rhizoma Dioscoreae Seed Coix dan Semen Euryales, juga menambah tarikh Fructus Jujubae, dimasukkan ke dalam pemukul, dan kemudian memasak untuk semangkuk bubur nasi.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar