Minggu, 08 November 2015

New All Rawatan Asli untuk Fibromyalgia

New All Rawatan Asli untuk Fibromyalgia

Fibromyalgia adalah penyakit sangat melemahkan. Oleh kerana tiada penawar tunggal untuk itu penghidap melalui bulan dan bertahun-tahun penyelidikan dan percubaan dan kesilapan, hanya untuk mencari sesuatu yang boleh membantu mereka walaupun sedikit. Tetapi anda mesti berhati-hati. Terdapat banyak vendor makanan tambahan di luar sana yang membuat tuntutan keterlaluan yang lebih daripada bersedia untuk mengambil kesempatan daripada kesakitan anda untuk membuat duit dengan cara mudah. Walau bagaimanapun, baru, semulajadi, rawatan semakin mendapat tempat dalam masyarakat fibromyalgia itu. Pure serbuk kapsul daun moringa adalah murah, organik, sama sekali tidak toksik, dan kuasa besar pemakanan.

Tanpa membuat kapsul daun moringa tuntutan besar telah secara senyap-senyap telah membantu pesakit fibromyalgia banyak. Ramai dengan fibromyalgia yang menggunakan kapsul moringa mengatakan bahawa untuk kali pertama dalam tahun "kabus itu hilang." Tahap tenaga mereka adalah dengan ketara dan mereka tidur lebih baik. Ramai di kalangan masyarakat fibromyalgia itu mungkin boleh mendapat manfaat daripada penggunaannya.

Anda tidak pernah mendengar tentang daun moringa kerana tidak ada keuntungan farmaseutikal di dalamnya dan supaya tidak ada orang yang dengan poket untuk memasarkannya. Begitu juga dengan kedai-kedai makanan kesihatan. Mengapa mereka akan menjual satu kapsul murah apabila mereka boleh menjual segelintir seluruh makanan tambahan. Rintangan dalam sektor swasta untuk memaklumkan orang ramai tentang manfaat moringa adalah sengit. Tetapi ia telah digunakan dengan jayanya oleh Bangsa-Bangsa Bersatu Pertubuhan Kesihatan Sedunia (WHO) untuk merawat bayi kekurangan zat makanan dan ibu-ibu menyusu di Afrika selama lebih 40 tahun.

Pure serbuk kapsul daun moringa adalah hebat, semua produk pemakanan semula jadi. Hartanya unik adalah bahawa ia pergi ke mana sahaja individu adalah berkhasiat kekurangan. Jika anda mempunyai beberapa jenis masalah yang disebabkan oleh kekurangan nutrisi daripada kapsul daun moringa pasti akan membantu anda.

Moringa Oleifera mempunyai sejarah yang panjang kejayaan mengikut tradisi perubatan kuno India yang dikenali sebagai Ayurveda. Teks Ayurveda ambil perhatian bahawa kilang moringa mengandungi lebih daripada 90 jenis nutrien. Setiap 1 gram moringa mengandungi 7 kali vitamin C oren, 4 kali vitamin A seperti lobak merah, 4 kali vitamin B sebagai hidangan daging babi, 4 kali ganda vitamin E sebagai bijan hitam, 4 kali kalsium seperti susu, 2 kali protein yogurt, 3 kali ganda kalium pisang, 2 kali zink seperti tiram, 30 kali GABA sebagai beras perang, dan 8 kali polifenol wain merah.

Di sini di Amerika Syarikat moringa kapsul mula mendapatkan notis besar dari orang-orang yang mahu tenaga tambahan dan kejelasan mental. Tenaga dari moringa tidak datang dari gula atau kafein sehingga tidak ada dan tidak ada kemalangan. Perasaan itu adalah lebih seperti bunny penggiat, anda hanya menyimpan berterusan dan pergi dan pergi.

Pelajar menggunakan moringa berjaga sehingga lewat malam untuk belajar dan meningkatkan penarikan balik mental mereka sebelum peperiksaan. Mereka juga menggunakannya untuk membersihkan jerawat dalam masa 2 hari. Moringa menghilangkan bahaya yang mabuk dalam setengah jam. Atlet menggunakannya untuk kekuatan tambahan dan daya tahan, terutama untuk kejelasan mental lewat permainan. Sepanjang sejarah terdapat lebih 300 kegunaan perubatan dikaitkan padanya kedua-dua besar dan kecil. Dan kerana itu ia tidak menghairankan bahawa orang yang mempunyai fibromyalgia kini melihat kepadanya sebagai rawatan berpotensi baru yang perlu dipertimbangkan secara serius.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar