Minggu, 08 November 2015

Encodements daripada Medan Tenaga Manusia dan Sambungan jantung Otak

Encodements daripada Medan Tenaga Manusia dan Sambungan jantung Otak

Saya akan menunjukkan kepada anda bagaimana untuk meningkatkan sambungan jantung otak anda dengan bekerja dengan bahagian-bahagian yang paling asas medan tenaga anda. Ini dikenali sebagai encodements. Anda akan membuat perubahan yang mudah yang akan membolehkan kuasa berkaitan jantung otak untuk memperkayakan hidup anda.

Kedua-dua otak dan hati sangat penting untuk pembangunan rohani. Dalam tradisi metafizik, Buddha datang untuk mengaktifkan otak melalui Mata Ketiga. Yesus, dikenali sebagai Isa, datang untuk mengaktifkan jantung dan membawa bersama-sama tenaga dengan dua organ kuat.

Mari sekarang kita bercakap mengenai dengan bahagian terkecil medan tenaga anda. Anda perlu encodements dalam diri anda hanya kerana anda mempunyai salur darah dan kapilari. Struktur-struktur tenaga adalah seperti tisu perantara yang pergi ke seluruh badan dan memegang semua bersama-sama, kecuali mereka yang bertenaga dan tidak fizikal. Setiap bahagian anda, badan-badan fizikal dan bertenaga, mempunyai ini struktur tenaga minit.

Anda perlu encodements yang mengaktifkan sambungan penting antara jantung dan otak. Mengekalkan hubungan ini jelas dan sihat akan membantu anda dalam semua bidang kehidupan anda. Perasaan hari, dari diri sendiri atau orang lain, boleh membentuk apa yang dipanggil encodements tiruan. Ini boleh mengganggu hubungan antara jantung dan otak, sekali gus mengganggu komunikasi mereka. Perasaan yang sama boleh merosakkan sambungan tenaga antara jantung dan otak.

Proses ini adalah agak mudah. Pergi ke belakang pusat jantung anda. Tarik nafas perlahan-lahan masuk dan keluar dari pusat ini dan berasa diri anda memasuki dalam lebih mendalam dan lebih mendalam. Meminta Juruteknik Encodement akan datang. Apabila anda merasa kehadiran mereka, atau selepas 30 saat atau lebih jika anda tidak boleh berasa mereka, bertanya jika ada apa-apa encodements tiruan mengganggu berkaitan jantung / otak anda. Dengan "ya" jawapan, tanya apa keputusan yang akan menjadi jika ini telah dikeluarkan.

Satu lagi soalan penting untuk ditanya ialah jika ia selamat untuk semua encodements tiruan mengganggu berkaitan jantung / otak dikeluarkan pada satu masa. Kadang-kadang ia adalah lebih baik untuk mempunyai peratusan daripada mereka dikeluarkan dari masa ke masa. Tanya Juruteknik Encodement untuk menghapuskan mereka.

Perhatikan apa yang berlaku. Anda mungkin merasakan tenaga berjalan di antara hati dan otak anda. Sesetengah orang mungkin mengalami tekanan di kepala atau dada kawasan itu sebagai perubahan tenaga.

Seterusnya bertanya jika terdapat apa-apa encodements semula jadi rosak mengganggu berkaitan jantung dan otak. Jika anda mendapat "ya," bertanya jika ia adalah selamat untuk mempunyai mereka semua dibaiki pada satu masa, atau jika ia akan menjadi yang terbaik untuk mempunyai hanya peratusan yang dibaiki. Cadangan saya adalah untuk mempunyai hanya peratusan yang dibaiki melainkan jika anda mendapat mesej yang jelas untuk membaiki semua daripada mereka sekaligus. Proses mudah boleh menghasilkan perubahan besar dalam apa yang anda rasa dan pengalaman. Apabila selesai, datang kepada kesedaran penuh badan anda. Ia kadang-kadang membantu untuk hal bergoyang jari dan jari kaki.

Sejak beberapa hari akan datang, menonton dan menyedari apa-apa perubahan, tidak kira betapa halus. Sesetengah orang mengalami lebih jelas pemikiran atau keupayaan untuk bermeditasi dengan lebih mendalam. Beberapa kebolehan pengalaman psikik meningkat. Mungkin juga terdapat pergolakan emosi sebagai tenaga anda menyusun semula. Hanya membenarkan ia berlaku.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar