Minggu, 08 November 2015

Bagaimana Encodements tiruan daripada Medan Tenaga Manusia terbentuk

Bagaimana Encodements tiruan daripada Medan Tenaga Manusia terbentuk

Anda mempunyai keupayaan untuk mengubah struktur tenaga yang paling kecil dalam medan tenaga manusia anda. Struktur ini dikenali sebagai encodements. Ada yang asli dan yang tiruan. Orang-orang yang semula jadi telah dibentuk sebelum anda dijelmakan. Orang-orang yang tiruan datang selepas penjelmaan.

Orang-orang yang tiruan boleh terbentuk daripada perasaan dan peristiwa di luar anda dan juga dari dalam diri anda. Anda boleh membantu mencegah orang-orang yang tiruan dari datang ke dalam bidang tenaga anda dengan bekerja dengan makhluk-makhluk yang bekerja dengan ini kecil struktur. Makhluk-makhluk ini dipanggil Juruteknik Encodement.

Untuk melindungi diri anda daripada yang rendah pemikiran getaran, perasaan dan acara, minta juruteknik untuk membangunkan medan tenaga pelindung di sekeliling anda. Mereka melakukan ini dengan mewujudkan satu sistem encodement baru atau dengan mengukuhkan dan menyelaraskan apa yang anda miliki. Ini akan membantu dalam menyekat tenaga getaran rendah daripada memasuki dan mewujudkan encodements buatan yang mengganggu fungsi penuh medan peribadi anda.

Anda boleh membuat struktur buatan anda sendiri melalui pemikiran getaran rendah dan perasaan. Untuk melindungi diri anda, anda mesti membangunkan disiplin yang mengawal fikiran dan perasaan anda. Ini mempunyai sistem encodement mereka sendiri yang boleh membuat dalam aura anda, chakra dan meridian. Oleh kerana mereka tidak dimasukkan dalam anda oleh juruteknik, mereka dianggap tiruan.

Menjaga fikiran dan emosi anda pada getaran yang tinggi akan menghalang perasaan orang lain, seperti ketakutan dan kemarahan, dari mula anda dan penginapan dalam bidang tenaga anda sebagai encodements tiruan. Apabila anda berada dalam ketakutan, kekuatan aura melemahkan, membolehkan tenaga sumbang untuk menembusi sistem anda. Apabila fikiran dan perasaan anda adalah selain dari cinta, gema sumbang bergerak melalui sistem encodement keseluruhan anda. Anda mengelakkan ini dengan memilih apa yang anda akan mengalami. Jika anda berasa marah, anda perlu belajar untuk melepaskannya dengan cara yang sihat.

Emosi getaran rendah, juga dikenali sebagai tidak-love, adalah bertentangan dengan bagaimana anda dibuat. Ia akan menjadi seperti air kotor yang melalui sistem paip anda. Paip-paip akan tersumbat. Anda adalah orang yang mempunyai kawalan ke atas ini dengan memilih apa yang fikiran dan perasaan anda. Ia tidak kira jika anda berada dalam keadaan yang paling dahsyat yang mungkin, anda boleh menghalang sistem encodement anda daripada diubah dengan tinggal di dalam hati anda, menghubungkan tenaga kedua-dua jantung dan otak anda, dan hanya membenarkan fikiran dan perasaan yang tinggi getaran menjadi sebahagian daripada anda. Ia adalah satu disiplin yang tinggi dapat melakukan ini.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar